Workshop Italiaans

Pizza’s van wit brooddeeg met topping en vulling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan, mozzarella, kaas, tomaat, Basilicum, olijven, pesto, mais, lente ui, spek, ham, etc.
Mediterraanse pizza’s van Mediterraans brooddeeg met zelfde vulling en topping als hierboven.
Foccacias van stokbrood deeg ook met vulling en topping. Dit kan uiteraard nog veel breder dan de toppings hierboven genoemd.

Workshop Frans

Baguette maken: Franse stokbroden met een dunne korst en een heerlijke zachte kruim.
Gevuld desembrood: kaas knoflook, spinazie, walnoot, brie, honing, rozemarijn, olijven.
Brioche broodjes: zacht zoete broodjes een echte Franse beleving.

Kinderfeestje

Kies uit een van de volgende mogelijkheden:
1. Eigen slagroomtaartje maken, zelf vullen en opspuiten plus versieren.
2. Cupcakes versieren, zelf opspuiten en versieren en kleine zachte broodjes bakken, bolletjes, puntjes en leuke figuurtjes maken van zacht wit brood deeg.

Heb je interesse in een van de workshops of wil je meer informatie? Dan kun je mij bellen (0654756452) of een email sturen: info@jochemsbrood.nl.