Industrieweg 3, 9482TG Tynaarlo

Frequently Asked Questions

Hieronder staan een aantal veel gestelde vragen. Mocht je geen geschikt antwoord vinden, neem dan gerust contact op.

Wie kunnen er bestellen?

Je kunt vanaf overal een bestelling plaatsen. Echter kunnen de broden alleen geleverd worden in Vries en omstreken. Daarom moet het afleveradres zich in een van deze dorpen bevinden.

Hoe kan ik betalen?

Op de website kun je betalen met iDEAL of je geeft aan dat je, bij aflevering, contant wilt betalen.

Wanneer wordt er bezorgd?

Op het moment worden de broden alleen op maandag gemaakt en bezorgd. Bestel je je broden voor of op zaterdag, dan worden deze de maandag erop bezorgd. Bij het plaatsen van een bestelling kun je kiezen uit twee tijdvakken: 16.00 – 18.00 uur of 18.00 – 20.00 uur.

De broden zijn uitverkocht, wat nu?

Per week zijn er maar een specifiek aantal broden beschikbaar. Mochten de broden uitverkocht zijn en wil je toch graag eentje hebben, neem dan contact met mij op. Indien dit vaak het geval is, bereid ik de capaciteit uit.

Wat gebeurd er nadat ik een bestelling heb geplaatst?

Je krijgt een bevestigingsmail of je bestelling goed is verwerkt. De eerstvolgende maandag worden je bestelde broden gebakken en bezorgd.

Hoe worden de broden bereid?

Ik bak mijn broden met desem een natuurlijk rijsmiddel met een unieke smaak. Mijn graan wordt verbouwd in het Drentsche Aa gebied. Molenaar Jan pot uit Kropswolde maalt dit voor mij tot bloem! Brood in zijn puurste vorm: zonder geur-, kleur-, en smaakstoffen.

Neem Contact Op